Huolenpitoa ja siisteyttä

Siisteys on vieraanvaraisuutta. Paras tapa toivottaa vieraat torppaan tervetulleiksi on lämpö  ja siisteys. Meillä Levi servicellä yksityiskohdat ovat pääroolissa ja palvelu on kokonaisvaltaista.

Paikallisia herkkuja ja fuusiota.

Lomalla on mukavampaa, kun voi välillä olla valmiilla. Tähän voi meidän avulla totutella heti loman alkaessa. Toimitamme asiakkaan toivomusten mukaan kokkimme valmistamia paikallisia herkkuja odottamaan saapumistanne.

Näy ja erotu

Levillä on tällä hetkellä noin 25000 petipaikkaa, ja uusia valmistuu nopeaan tahtiin. Meidän avullamme erotut massasta niin verkkopalvelujen kuin markkinoinninkin osalta. Lokalisoimme tarkasti kohderyhmän ja tarketoimme näkymisen heille.

Yritys

Yritys

Levi service on osa Firmo oy:tä, joka on kittiläläinen perheyritys. Emme ole paljasjalkaisia alkuasukkaita, vaan tulleet Kolin kansallispuiston maisemista. Huolintakokemusta meillä onkin Kolin alueelta vuosia. Huolinnan lisäksi tuotamme ohjelmapalveluita Mettänväen nimellä ja kuten huolinnassakin, myös ohjelmissa meillä paino on luonnon kunnioittamisessa.  Töitä teemme hyvällä asenteella, sillä olemmehan etuoikeutettuja kun saamme nauttia luonnosta ja asiakaspalvelusta monien eri kulttuurien kanssa.

Jukka hoitaa meillä lumihommat, nurmen leikkuun ja puiden pilkonnat, siinä missä myös korjaukset. ”Vanhempien kiinteistöhuoltofirmassa sai tehdä yhtä ja toista, siinä sitä tekemällä oppi”, kokemustaan kuvaa Jukka. Oivana lisänä kokemukseen on osaltaan koulutus ja hankitut neljä ammattia. Tällä hetkellä Jukka opiskelee Haaga-Heliassa matkailun sähköistä liiketoimintaa.

Riikka on yrityksen kodin hengetär. Hänelle on asioiden pitää olla tikissä ja yksityiskohdilla on merkitystä. ”Kolin aikoina huollettiin monen eritasoista torppaa aina riviloma-asunnoista monen sadan neliön huviloihin, mutta parhaat opit on äidiltä saatuja”, sanailee Riikka. Hänellä on myös vallan värikäs koulutustausta. Nyt ovat alla kokin opinnot, ettei Jukka pääse liikaa kokin osaamisella kehuskelemaan.
Pariskunnan lisäksi yritys työllistää sesongilla useampia ihmisiä.  Meille tulee aina tutut ihmiset töihin niin oppaiksi kuin muihinkin hommiin.

Riikka p. 045 214 7615                                           Jukka p. 045 174 2748
riikka(aT)leviservice.com                                       jukka(aT)leviservice.com