Huolenpitoa ja siisteyttä

Siisteys on vieraanvaraisuutta. Paras tapa toivottaa vieraat torppaan tervetulleiksi on lämpö  ja siisteys. Meillä Levi servicellä yksityiskohdat ovat pääroolissa ja palvelu on kokonaisvaltaista.

Paikallisia herkkuja ja fuusiota.

Lomalla on mukavampaa, kun voi välillä olla valmiilla. Tähän voi meidän avulla totutella heti loman alkaessa. Toimitamme asiakkaan toivomusten mukaan kokkimme valmistamia paikallisia herkkuja odottamaan saapumistanne.

Näy ja erotu

Levillä on tällä hetkellä noin 25000 petipaikkaa, ja uusia valmistuu nopeaan tahtiin. Meidän avullamme erotut massasta niin verkkopalvelujen kuin markkinoinninkin osalta. Lokalisoimme tarkasti kohderyhmän ja tarketoimme näkymisen heille.

Yritys

Yritys

Levi service on osa Firmo oy:tä, joka on kittiläläinen perheyritys. Emme ole paljasjalkaisia alkuasukkaita, vaan tulleet Kolin kansallispuiston maisemista. Huolintakokemusta meillä onkin Kolin alueelta vuosia. Huolinnan lisäksi tuotamme ohjelmapalveluita Mettänväen nimellä ja kuten huolinnassakin, myös ohjelmissa meillä paino on luonnon kunnioittamisessa.  Töitä teemme hyvällä asenteella, sillä olemmehan etuoikeutettuja kun saamme nauttia luonnosta ja asiakaspalvelusta monien eri kulttuurien kanssa.

 

Toimistomme sijaitsee S-marketin vastapäätä. Koska pihamme on kovin pieni pyydämme meillä

asioinnin ajaksi jättämään auton s-marketin parkkiin. Kiitos:)

Osoite toimistollemme on:

Leviraitti 5 H 914

99130 Sirkka

Riikka p. 045 214 7615
riikka(aT)leviservice.com