Huolenpitoa ja siisteyttä

Siisteys on vieraanvaraisuutta. Paras tapa toivottaa vieraat torppaan tervetulleiksi on lämpö  ja siisteys. Meillä Levi servicellä yksityiskohdat ovat pääroolissa ja palvelu on kokonaisvaltaista.

Paikallisia herkkuja ja fuusiota.

Lomalla on mukavampaa, kun voi välillä olla valmiilla. Tähän voi meidän avulla totutella heti loman alkaessa. Toimitamme asiakkaan toivomusten mukaan kokkimme valmistamia paikallisia herkkuja odottamaan saapumistanne.

Levi kasvaa ja kehittyy

Levillä on tällä hetkellä yli 36000 petipaikkaa, ja uusia valmistuu nopeaan tahtiin. Meillä näistä on huollossa noin 6000 neliötä ja noin 450 petipaikkaa.

Yritys

Yritys

Levi service on osa 67N Service Groupia.  Meillä on Mökki ja kiinteistöhuoltoa Ylläksellä Y1 Ylläs Service nimellä.  Huolintakokemusta meillä onkin Kolin alueelta vuosia.

Huollossamme on Levin alueella melkein 6000 neliötä ja noin 450 petiä, pienimmän kohteen ollessa 21 neliöinen ja suurimman 650 neliöinen. Kohteita meillä on monen tasoisia aina perhe kohteista viiden tähden huviloihin. Huolinnan lisäksi meillä on Mettänväki oy joka on erikoistunut tuottamaan high-end palveluita luksusmatkajärjestäjille. Mettänväki pyörittää myös Hanhipirtti latukahvilaa pyhätunturin juurella Levillä.  Töitä teemme hyvällä asenteella, sillä olemmehan etuoikeutettuja kun saamme nauttia luonnosta ja asiakaspalvelusta monien eri kulttuurien kanssa.

Huolintatiimiimme kuuluu tulevalla sesongilla 5 immeistä ja tämän lisäksi tulevat harjoittelijat ja keikkalaiset. Kaikki työntekijämme suomen lisäksi puhuvat myös englantia osa myös ruotsia ja saksaa. Espanjan alkeita harjoitellaan 🙂

Toimistomme sijaitsee S-marketin vastapäätä. Koska pihamme on kovin pieni pyydämme meillä

Riikka: riikka (at)leviservice.com,p. 045 214 7615

Lauri: lauri@leviservice.com tai p.040 505 5623

asioinnin ajaksi jättämään auton s-marketin parkkiin. Kiitos:)

Osoite toimistollemme on:

Leviraitti 5 H 914

99130 Sirkka

 

 

Servicen Facebook

Levin sää ( Yr.no)

Levi Service

Levi Service / 67N Service Group Oy

Leviraitti 5 h 914

99130 Sirkka

p. 045 214 7615

riikka(aT)leviservice.com