Huolenpitoa ja siisteyttä

Siisteys on vieraanvaraisuutta. Paras tapa toivottaa vieraat torppaan tervetulleiksi on lämpö  ja siisteys. Meillä Levi servicellä yksityiskohdat ovat pääroolissa ja palvelu on kokonaisvaltaista.

Paikallisia herkkuja ja fuusiota.

Lomalla on mukavampaa, kun voi välillä olla valmiilla. Tähän voi meidän avulla totutella heti loman alkaessa. Toimitamme asiakkaan toivomusten mukaan kokkimme valmistamia paikallisia herkkuja odottamaan saapumistanne.

Levi kasvaa ja kehittyy

Levillä on tällä hetkellä yli 36000 petipaikkaa, ja uusia valmistuu nopeaan tahtiin. Meillä näistä on huollossa noin 6000 neliötä ja noin 450 petipaikkaa.

Omistajille

Omistajille

Mökin tai loma-asunnon omistajille

Jotta yhteistyö on laadukasta, toimivaa ja onnistunutta, toivomme, että sovimme ennakkoon ennen sopimuksen tekoa, asioista, jotka vaikuttavat yhteistyöhömme. Olemme alle listanneet asioita, joihin toivomme Teidän sitoutuvan taataksemme kaikki osapuolia miellyttävän lopputuloksen.

  • Toivomme, että mökkeihin/asuntoihin majoittujat ovat meihin yhteydessä etukäteen (2 vrk ennen tuloa) ja sopivat avaimen luovutuksesta ja aikataulusta.
  • Mikäli majoittujat tulevat omalla avaimellaan, toivomme myös tästä ilmoitusta meille 2 vrk ennen tuloa (soitto, sähköposti, tekstiviesti).
  • Säännöllisesti majoituskohteessa suurempi siivous, siivouksen tekijästä ja ajankohdasta sovitaan sopimuksessa tarkemmin.

Yleisiä asioita sopimuksesta:

  • Sopimuksen liitteeksi laitetaan yksityiskohtainen erittely mökin varustuksesta ja pienhankinnoista, kuten WC- ja talouspaperit, pesuaineet jne. Huolehdimme, että mökillä on aina tarvittavat varustukset ja laskutamme niistä samalla kun muistakin palveluista.
  • Pienhankinnat, kuten pienkodinkoneet, astiat yms. hankimme tarvittaessa nopeasti, ilman erillistä kyselyä omistajalta. Suuremmista hankinnoista olemme aina yhteydessä omistajaan ja kartoitamme tilanteen yhdessä.
  • Laskutamme omistajaa tuntityön hinnan mukaisesti, mikäli käymme kohteessa omistajan toiveesta
  • Muilta majoittujilta laskutamme suoraan, mikäli majoittuja on itse aiheuttanut käynnin (oven avaus, yms.).
  • Sopimukseen kirjataan yhteystietojen lisäksi mitä palveluita omistaja on ottanut meiltä sekä tuntityön hinta.
  • Omistajalla on mahdollisuus ostaa meiltä lisäpalveluita tarpeen mukaan.
  • Sopimus on voimassa toistaiseksi (ellei toisin ole sovittu) ja molemmilla osapuolilla on kuukauden irtisanomisaika tai mikäli omistaja rikkoo sopimusta laskujen laiminlyönnin osalta.

Mikäli sitoudutte yllä mainittuihin asioihin, voimme laatia sopimuksen huolinnasta/siivouspalveluista ja aloitamme työt kohteessanne.

Mukavaa ja antoisaa yhteistyötä toivottaen,

Levi servicen Riikka & Lauri

Servicen Facebook

Levin sää ( Yr.no)

Levi Service

Levi Service / 67N Service Group Oy

Leviraitti 5 h 914

99130 Sirkka

p. 045 214 7615

riikka(aT)leviservice.com