Huolenpitoa ja siisteyttä

Siisteys on vieraanvaraisuutta. Paras tapa toivottaa vieraat torppaan tervetulleiksi on lämpö  ja siisteys. Meillä Levi servicellä yksityiskohdat ovat pääroolissa ja palvelu on kokonaisvaltaista.

Paikallisia herkkuja ja fuusiota.

Lomalla on mukavampaa, kun voi välillä olla valmiilla. Tähän voi meidän avulla totutella heti loman alkaessa. Toimitamme asiakkaan toivomusten mukaan kokkimme valmistamia paikallisia herkkuja odottamaan saapumistanne.

Levi kasvaa ja kehittyy

Levillä on tällä hetkellä yli 36000 petipaikkaa, ja uusia valmistuu nopeaan tahtiin. Meillä näistä on huollossa noin 6000 neliötä ja noin 450 petipaikkaa.

Mökkihuolinta ja siivouspalvelut

Mökkihuolinta ja siivouspalvelut

Teemme mökkihuolintaa laadukkaasti ja luotettavasti. Huolinnan ohella teemme pienimuotoisia remontteja sekä tuotamme catering -palvelua mökkiasiakkaille. Vuokraamme myös ulkoiluvälineitä mökkeihin toimitettuina.

Huoneiston lähtötarkastus ja avainten keräys
Sähkölaitteiden testaus, silmämääräinen siisteyden ja tarvikkeiden tarkastus sekä avainten palauttaminen.
Pyydä tarjous kohteestasi. Kartoitus on ilmainen. Riikka p. 045 214 7615

Huolintasopimus
Sopimus sisältää tarvittaessa kaikki siivoukset, määrät sovitaan kohteen tarpeen mukaan. Väkemme pitää huolen, että mökille pääsee ilman kahluusaappaita ja että kaikki on suorassa ja siistissä kunnossa niin mökin ulko- kuin sisäpuolellakin. Pudotamme myös lumet katoilta ja puhelinpäivystämme vuoden jokaisena päivänä 24/7.
Pyydä tarjous kohteestasi. Kartoitus on ilmainen. Riikka p. 045 214 7615

Tarkastus- ja saapumispalvelut
Kaikki mökillä kunnossa? Ei hätää, me tarkastamme. Kun arki on kaukana ja torppa poloinen yksinään kylmässä tunturissa, voi se toisinaan huolettaa. Teemme tilauksesta tarkastuskäynnin kuukausi- tai vuosisopimuksella, sovituin määräajoin. Halutessanne voitte pyytää meitä myös lämmittämään mökin oleskelulämpöön (sähkö) saapumistanne varten.

Lomalla on mukavaa, mutta pitkän matkan jälkeen ei kauppareissu innosta eikä huoltoaseman eväs maistu. Halutessanne toimitamme mökille paikallisia herkkuja kokkimme valmistamana odottamaan saapumistanne sekä tarvittavat elintarvikkeet sähköpostitse toimittamanne tilauslistan mukaan.

Lähtösiivous
Imurointi, tasojen pyyhintä, lattioiden pesu, roskisten tyhjennys, wc- ja pesutilojen siivous, astioiden pesu/astianpesukoneen tyhjennys ja muut omistajan kanssa sovitut toimenpiteet. (Pesuaineet yms. sopimuksen mukaan)
Pyydä tarjous kohteestasi. Kartoitus on ilmainen. Riikka p. 045 214 7615 tai riikka(aT)leviservice.com

Suursiivous
Jokainen torppa tarvitsee välillä totaalisen suursiivouksen. Suursiivouksessa puunataan torppa lattiasta kattoon ja takaisin, myöskään ikkunoita ei jätetä huomiotta. (Pesuaineet yms. sopimuksen mukaan)
Pyydä tarjous kohteestasi. Kartoitus on ilmainen. Riikka p. 045 214 7615 tai riikka(aT)leviservice.com

 

 

Servicen Facebook

Levin sää ( Yr.no)

Levi Service

Levi Service / 67N Service Group Oy

Leviraitti 5 h 914

99130 Sirkka

p. 045 214 7615

riikka(aT)leviservice.com