Huolenpitoa ja siisteyttä

Siisteys on vieraanvaraisuutta. Paras tapa toivottaa vieraat torppaan tervetulleiksi on lämpö  ja siisteys. Meillä Levi servicellä yksityiskohdat ovat pääroolissa ja palvelu on kokonaisvaltaista.

Paikallisia herkkuja ja fuusiota.

Lomalla on mukavampaa, kun voi välillä olla valmiilla. Tähän voi meidän avulla totutella heti loman alkaessa. Toimitamme asiakkaan toivomusten mukaan kokkimme valmistamia paikallisia herkkuja odottamaan saapumistanne.

Levi kasvaa ja kehittyy

Levillä on tällä hetkellä yli 36000 petipaikkaa, ja uusia valmistuu nopeaan tahtiin. Meillä näistä on huollossa noin 6000 neliötä ja noin 450 petipaikkaa.

Pientä pintaremonttia

Pientä pintaremonttia

Lomahuoneisto on usein sijoitus. Ja se, että sijoituksen arvo ja tuotto pysyy hyvänä, on sitä aika ajoin ”freesattava” Meillä servicellä on vuosikymmenten kokemus pintaremonteista. Olemme remontoineet useita lomakohteita lattiasta kattoon ja samalla päivittäneet kohteen arvon ja tuoton uudelle tasolle.

Remontointihan ei tarkoita koko torpan pintojen uusimista, vaan se voidaan aloittaa tekemällä esim. saunanlauteet ja sävyt. Sähkö ja putkiasioissa käytämme tarvittavat luvat ja serifikaatit omaavia alihankkijoita. Sisäpintojen lisäksi teemme myös ulkomaalauksia sekä terasseja ja niiden huoltoja.

pyydä tarjous tai arviointikäynti 

 

lauri@leviservice.com tai p.040 505 5623

 

Servicen Facebook

Levin sää ( Yr.no)

Levi Service

Levi Service / 67N Service Group Oy

Leviraitti 5 h 914

99130 Sirkka

p. 045 214 7615

riikka(aT)leviservice.com