Huolenpitoa ja siisteyttä

Siisteys on vieraanvaraisuutta. Paras tapa toivottaa vieraat torppaan tervetulleiksi on lämpö  ja siisteys. Meillä Levi servicellä yksityiskohdat ovat pääroolissa ja palvelu on kokonaisvaltaista.

Paikallisia herkkuja ja fuusiota.

Lomalla on mukavampaa, kun voi välillä olla valmiilla. Tähän voi meidän avulla totutella heti loman alkaessa. Toimitamme asiakkaan toivomusten mukaan kokkimme valmistamia paikallisia herkkuja odottamaan saapumistanne.

Näy ja erotu

Levillä on tällä hetkellä noin 25000 petipaikkaa, ja uusia valmistuu nopeaan tahtiin. Meidän avullamme erotut massasta niin verkkopalvelujen kuin markkinoinninkin osalta. Lokalisoimme tarkasti kohderyhmän ja tarketoimme näkymisen heille.

Kuvaus ja sähköinen markkinointi

Kuvaus ja sähköinen markkinointi

Meillä kuvaaminen lähti harrastuksesta, ja kuten kaikki harrastukset, perustuu sekin intohimoon tekemistä kohtaan. Pian kuvaaminen laajeni liikkuvaan kuvaan ja sieltä markkinointiin ja noin kymmenen vuotta sitten Facebookkiin ja sen jälkeen Instagrammiin. Nämä ovatkin ne kanavat, joissa nykyisin myynti ja markkinointi tapahtuvat.

Sosiaalisessa mediassa on paljon mahdollisuuksia, mutta myös useita sudenkuoppia. Tämän vuoksi monet ovat yrittäneet ja maksaneet kovat oppirahat ennen kuin oikea mainos on löytänyt oikean ihmisen. Osuva mainonta on sitä, että ”Mainosta”- napin painalluksesta 15 minuutin sisällä tulee ensimmäinen tuotteeseen/palveluun tai mainoksen sisältöön liittyvä kysely. Tämä on bullseye ja tätähän me haemme.

Teemme tilauksesta kohdekuvaukset erilaisista tuotteista, aina myytävistä artikkeleista vuokrattaviin kohteisiin. Oikein kuvattu asia kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Meiltä onnistuu myös liikkuvat projektit Gopron ja Dronen avulla. Myös kohdekuvaukset ovat tyylikkäämpiä ilmasta.

Meiltä voit myös tilata koko paketin: kuvaukset, verkkosivut ja some-markkinointiratkaisut tai vain jonkin edellä mainituista. Verkkosivuissa käytämme helppokäyttöisiä wordpressin pohjia, joiden käyttöön opastamme.  Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro ajatuksesi. Kartoituskäynti ja tarjous ovat ilmaisia.

 

Mettänväen syysvideo