Huolenpitoa ja siisteyttä

Siisteys on vieraanvaraisuutta. Paras tapa toivottaa vieraat torppaan tervetulleiksi on lämpö  ja siisteys. Meillä Levi servicellä yksityiskohdat ovat pääroolissa ja palvelu on kokonaisvaltaista.

Paikallisia herkkuja ja fuusiota.

Lomalla on mukavampaa, kun voi välillä olla valmiilla. Tähän voi meidän avulla totutella heti loman alkaessa. Toimitamme asiakkaan toivomusten mukaan kokkimme valmistamia paikallisia herkkuja odottamaan saapumistanne.

Näy ja erotu

Levillä on tällä hetkellä noin 25000 petipaikkaa, ja uusia valmistuu nopeaan tahtiin. Meidän avullamme erotut massasta niin verkkopalvelujen kuin markkinoinninkin osalta. Lokalisoimme tarkasti kohderyhmän ja tarketoimme näkymisen heille.

Catering

Catering

 

Lomalla on ihanaa, saa nauttia erilaisista aktiviteeteista ja rennosta oleilusta. Silloin ei ehkä keittiössä häärääminen innosta ja haluaisit valmiin aterian pöytään. Kauttamme voitte saada valmiit ateriakokonaisuudet, joko jääkaappiin odottamaan saapumistanne tai suoraan pöytään lämpimänä ammattilaisen tarjoilemana.

Meiltä saatte käyttöönne halutessanne keittiömestarin ja tarjoilijan luomaan aitoa ravintolatunnelmaa omaan mökkiinne, luksusta lomaanne.

”Meidän tapana on laittaa pöytä koriaksi, olipahan syöjiä kaksi tai kaksikymmentä. Laadukas monen ruokalajin illallinen, monipuolinen buffet-pöytä tai vaikkapa piknikkattaus luonnonhelmassa –kaikki on mahdollista. Meillä ei raaka-aineista tingitä, vaan jokainen ruokalaji on kunnianosoitus lähitarjonnan parhaille antimille”   

Riikka / Levi Service

Jokainen ateria on ainutlaatuinen ja catering palveluissa käytämme vain ammattilaisia joilla on vuosikymmenien kokemus ravintola- ja catering alalta. Pukeutuminen on hillittyä ja noudattaa samaa linjaa niin keittiömestareilla kuin tarjoilijoillakin.  Kauttamme saat myös viinisuositukset jokaiselle ruokalajille.

 

Lisätietoja:

myynti(AT)leviservice.com

p. 045 214 7615